FINALS DE MARÇ, ABRIL I TALLERS I TALLERS I ALGUN QUE ALTRE ANIVERSARI.

Repassant el munt de fotografies que he anat acumulat al meu telèfon, he trobat algunes de diferents tallers que amb la Gemma hem anat treballant al llarg del primer quatrimestre d'aquest any. Preparant la primavera, decorant la sala, descobrint que tenim unes quantes àvies a les qui els hi encanta cosir a ganxet i son unes verdaderes artistes. Vam passar setmana santa i vam cel.lebrar la Pasqua. 
Aquí teniu una petita mostra del que s'ha viscut....


 la Rosa ens cuina bunyols fets per ella, cada dijous per esmorçar, abans que arribi la Pasqua.

 A la Pilar i al Francisco els agrada pintar. Un matí vam obrir un llibre d'art modern i van inspirar-se amb en Picasso


 Les artistes de cosir i del ganxet són : La Ramona, la María,la Ana, la Rosa, la Conchita Cifuentes, la Pepita Calvo i la Pastora
la roba dels residents ha d'estar marcada amb el nom.
 I quan cal planxar les etiquetes a la roba....treiem la planxa i ens hi posem


 En José és un especialista en desenredar fils de la mena que sigui o lo embolicats que estiguinHa quedat molt elegant la vidriera del pati anglès amb les garlandes de ganxet, fent un cartell amb els horaris dels àpats, i pintant lletres vermelles per posar els noms a les portes de les nostres habitacions.

Arriba el dilluns de Pasqua, i la Rosa ens ha fet dos mones amb els ous de xocolata , al Salvador li encantaaaa.! Ens agrada moltíssim rebre visites dels amics. Una tarda va aparèixer la Carmen, filla de la Beatriz i el Tino, que havien viscut a la Resi, amb ella hi ha un vincle profund d'amistat i carinyo.
Ens va dur berenar i has va fer una foto amb alguns gentelman's de la Resi, recordant anècdotes divertides d'abans.La Gemma és l'educadora social de la Resi, ella ve cada tarda a fer-nos treballar de valent. És una artista de les manualitats i ens té a tots el cor robat.


 En Salvador és l'encarregat de posar al dia el calendari de la sala Mòdol.


 Tallers de núvols de papers, gotes d'aigua que ens recorden les plujes d'Abril, i tallers de flors i d'atmetllers florits. Tot ens serveix per fomentar la nostra creativitat, cohesionar al grup, passar una bona estona, adonar-nos que encara som útils i podem aportar coses a la nostra comunitat.
 Tenim unes plantilles amb formes d'animals que serveixen per cosir sense agulla. La María ho fa ajudada de la seva filla Nuria.
Aprofitar llençols vells per pintar i després fer bosses, un taller que va sortir gairabé sense pensar hi.


La Pilar aquest cop ho dibuixa i acoloreix amb rotuladors especials per a roba, i la Ramona cus les bosses un cop retallat el llençol.


El resultat, dues bosses per guardar les labors de ganxet.  La Gemma ens va fer fer unes marietes que es van convertir en un mòvil per a la sala Güell En Moisés i en Salvador pinten i barnissen unes rodones fetes amb fusta de pi, que ens serviran per posar el nom dels residents i saber quin lloc ocupen a cada taula.


 El dijous previ al dilluns de Pasqua, les àvies de la Sala Güell vam fer les nostres pròpies mones.
Amb bastonets de pa, xocolata desfeta i virutes de caramel. Va ser entretingut, divertit i ens vàrem posar les botes.


 A la Sala Mòdol ho vam repetir, i aquest cop també vam fer magdalenes. I les va decorar cadascú com millor li va semblar.
L'Ana amb el seu besnet, que l'ajuda al taller. 

 Els aniversaris sempre són motiu de cel.lebració a la Resi. Ja siguin dels avis i de les àvies, com del personal que els acompanyem al llard del seu dia a dia.
Han fet anys darrerament, la Chabela, la Raquel, la Rosa i en José.La Rosa va preferir xocolata amb xurrus i molta moltíssima nata per cel.lebrar el seu aniversari.


El José es col.loca ell mateix les espelmes.


La Chabela i la Raquel fan els anys creuats, 43 i 34, curiòs...
I per finalitzar la publicació d'aquest blog, unes quantes instantànies de les àvies de la Sala Güell, ells també participen de les activitats diàries, cel.lebren els seus aniversaris, fan tallers, canten, riuen i surten al jardí. Conviure amb elles és un plaer, i reps grans dòsis d'amor.

 

Els fills de la Natàlia ens van fer una sorpresa un matí, ens van venir a visitar amb el seu gos i els cadells dels seus avis. I a tots els que ens agraden els gossos, vam poder gaudir una estona de la seva alegre i juganera companyia.


Els nens sempre són ben rebuts pels avis i àvies, sovint ens venen a visitar els besnets. Entre ells la Naya, besneta de la Concha, que fa les delícies de la Emília i de la Concha.En Pau i la Laia es fotografien amb el dibuix que ha fet el Pau, la Martina els mira satisfeta.L'Àfrica és neta de la María Mateo i ens visita moltes tardes. Aquí jugant a l'Uno al costat del Moisés.

I la Martina neta del Moisés també ens ve a veure molt sovint. De vegades ens ajuda en les manualitats o canta el bingo. En aquesta foto, els fills de l'Elena, que quan arriben a la Resi ens omplen de rialles. 


La Persona no és res més qye un feix de relacions. Per a la persona, tan sols compten les relacions.
Antoine de Saint-Exupéry 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

AGOST

JUNY, COMENÇA LA CALOR, PRIMERS DIES D'ESTIU