TARDA DE REIS

Dia 05 de Gener, per fi arriba la nit màgica tan esperada. A la Resi la familia l'espera amb la mateixa il.lusió que un nen de cinc anys. Hem preparat un mural preciós amb l'ajuda d'en Jan i de l'Alexandra, per donar la benvinguda als Reis. La Rosa ens ha preparat un berenar especial i ara només cal arreglar la sala per fer lloc i seure a les cadires i butaques tot esperant que entrin per la porta.....Emilia retalla el que seran les barbes dels reïs i en Màrius i en Francisco retiren les taules per fer lloc.


l'Alexandra aconsella a la Ramona i a l'Emilia, com poder encara fer-lo més bonic.


I ja, quan s'afegeix en Jan, elles es retiren per deixar-los fer els darrers tocs.


Braç de gitano de nata, coca de fruites i una de poma, xocolata calenta, cafè i colacao. Sucs i dolços nadalencs. Tenim una cuinera que no ens la mereixem!


Oh! ha arribat un carro ple de paquets!!!!...


ARRIBEN SES MAJETATS ACOMPANYATS DELS PATGES!!

 

Aplaudim emocionats!!!
El Rei Melcior ens dedica un breu discurs. Ens desitja que ens agradin molt els presents que ens han dut, que estan molt contents perque ens hem portat força bé i diu que li agrada molt el nou edifici de la Resi, desitjant-nos que no triguin massa les obres de remodelació de la "casa vella".
Ens convida a viure molt felissos al llarg d'aquest nou any acabat d'encetar i diu que ens tornarem a veure l'any que ve.


 REPARTINT ELS REGALS, ULLS EMOCIONATS, SOMRIURES D'ALEGRIA I AGRAÏMENT
 

 

 
 
 

GRÀCIES REÏS MAGS!!!! FINS L'ANY QUE VE!!!


Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

AGOST

JUNY, COMENÇA LA CALOR, PRIMERS DIES D'ESTIU