DARRERS DIES DE DESEMBRE 2015. PART SEGONA

El temps és relatiu, és una mesura "inventada" per tal de posar un cert ordre al nostre pas per aquest món. Segons on estiguem vivint el temps és mesura d'una manera o d'una altra. Per a nosaltres el 31 de Desembre és el darrer dia de l'any. Però xinesos, musulmans, jueus i altres cultures el mesuren en moments diferents segons les seves antigues tradicions. 
Què estem cel.lebrant realment? 
365 dies viscuts que queden enrera, per suposat, direu alguns.
 I on posem la mirada? 
Els components de la nostra família a la Resi l'hem volguda fixar en les emocions. D'entrada ens hem sentit profundament agraïts, agraïts pels moments compartits junts, pels bons moments i els no tan bons. Ens hem sentit agraïts per tenir salut, malgrat les diferents molèsties i dependències que  cadascú pugui tenir. Ens hem sentit agraïts per tenir a prop els nostres familiars. Hem recordat a tots els companys i companyes que ens han deixat al llarg dels darrers mesos i que sempre viuran al nostre record, Pilar Escalona, Pilar Zaurín, Dominga, Juan, José Villena, Beatriz, María Ramón i hem desitjat que els seus fills i familiars se sentin més reconfortats. Hem recordat l'increïble procés de viure dia a dia la construcció de la nostra nova llar. Des que un setembre del 2014 una excavadora va deixar l'antic jardí sense un sol arbre i va excavar un profund forat, fins que un 09 de novembre del 2015 entràvem per primer cop a dormir a les noves habitacions i feiem un brindis tots plegats abans d'estrenar-les. Hem construït entre tots un arbre simbòlic per penjar els nostres desitjos pels nous 365 dies que encetarem. Desitjos de Pau, d'Amor, de Salut, de Riures, d'Abundància, de nous Reptes per assolir, de continuar caminant per seguir creixent i coneixent-nos i donar el millor de nosaltres mateixos i seguir compartint amb Alegria i Gratitut un munt de moments, lluny de les pors que ens limiten i POSANT SENTIT AQUÍ I ARA, fins el darrer alè.

Aquestes darreres pàgines del blog estan dedicades a publicar una sèrie de fotografies on veureu els darrers dies de desembre, els primers de gener del 2016, la sortida de la casa vella i l'entrada a la Resi Nova i molts moments dels nostres dia a dia compartits amb molt d'Amor i grans dòsis d'humor.

Desitjem les disfruteu!


09 de Novembre del 2015, sortida de la casa vella després de sopar



09 de Novembre del 2015, arribada i brindis a la casa nova.





Moments i moments del dia a dia!.....















ANIVERSARI DE MARÍA MOLINA












 PRIMERA VISITA DE LA CORAL A LA CASA NOVA



































PREPARATIUS DEL NADAL













ESTRENEM LA PETANCA AL PATI DE LA CASA NOVA









































ELS GALLS FETS PER LA ELISA I LA RAMONA A PUNT PER SER REGALATS, LES BOSSETES LES VAM FER LA RESTA DE COMPANYS






















































TALLER DE PINTURA PREPARANT CARTELLS BENVINGUDA A L'ANY NOU
l'Alexandra va col.laborar amb nosaltres aportant la seva gran creativitat i acompanyant als avis i àvies amb un generós amor.









PRIMERA SORTIDA AMB LA NATÀLIA AL SUPERMERCAT
un cop a la setmana, uns quants s'encarreguen d'anar al súper de Sta.Coloma a comprar el que la cuinera necessiti.














PREPARANT L'ARBRE DELS DESITJOS PEL 2016














PREPARANT LES BOSSES AMB EL RAÏM DE CAP D'ANY















TALLER PER FER EL NOU CALENDARI









IMATGES DE LA FESTA DE CAP D'ANY

























































Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES