UN PENSAMENT PER...

En poques setmanes a la Resi hem patit la pèrdua de dues de les nostres residents, la Luz i la Mercedes, aquesta última el passat dimars.
Des d'aquest blog els hi volem donar un petit homenatge, recordant el temps conviscut i compartit amb elles i expresant el nostre condol més solidari a les seves families.

La Luzvea va arribar a la Resi fa uns quatre anys. Era una dona alegre i deshinibida, que anava amunt i avall amb el seu bastó. El seu fill Nino passava a visitar-la cada dia a la sortida de l'escola on treballa, i el seu fill Paco, venia de Madrid sempre que tenia uns dies de descans de la feina. La familia de la Luz sempre va estar a prop d'ella, fins l'últim moment, i amb tot el personal de la Resi es van mostrar molt atents i amables. Gràcies per ensenyar-nos com s'estima una mare!


La Mercedes portava ja dos anys i mig amb nosaltres. A ella li agradava de moure's per tot arreu, a les mans duia un coixí o una manteta i de tant en tant mirava de treure-li la manta a alguna companya. Adorava els nens petits, i sempre que podia et tocava per agafar-te la ma. Les àvies de la Resi han quedat sorpreses i tristes per la repentina mort de la Mercedes, no hi ha hagut cap que no hagi preguntat per ella.

Comentarios

Entradas populares de este blog

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES

FINALS DE MARÇ, ABRIL I TALLERS I TALLERS I ALGUN QUE ALTRE ANIVERSARI.

AGOST