TALLER PER FER UNS ESCACS-MOSSOS

Enguany el i les residents de la Resi, hem volgut tornar a participar en el concurs de manualitats creat pels Mossos d'Esquadra.
La Bàrbara, la nostra psicòloga va tenir la idea de fer un joc d'escacs inspirat en les figures dels mossos. Una pluja d'idees d'una tarda ens va fer saber d'on treuriem el material, la majoria reciclat i cóm fariem la feina.
En les següents fotografies podreu veure cóm van treballar totes les àvies, mès d'una gerocultora i mès d'un familiar.
Des d'aquestes linies us volem agraïr a tots i a totes la vostra disponibilitat, les ganes de participar i col.laborar, tant fora aportant idees, materials o ajudant.
El passat u d'abril un mosso va venir a recollir el joc, en el que hem treballat al llarg de sis setmanes. Ara resta exposat a la comissaria de Sant Boi de Llobregat, i en uns dies vindran a la Resi a lliurar uns diplomes a les àvies que han participat en aquesta experiència.





















el material bàsic es compon de diverses ampolletes de iogurt begut, paper de diari, cola, pintures, capsetes buides de medicaments i un taulell de fusta (creació del pare de la nostra companya Titu)
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....

idea original Bàrbara Mitats (psicòloga)
cap d'obres Anna Bonet (animadora sociocultural)
enginyer d'automoció i mès... Titu (gerocultora)
avi i àvies participants Montse Urpinell, Montserrat Roig, Dominga, Bernabela, Cayetana, Lino, Elvira, Pepita Pallejà, María Giménez, María Beltrán,Encarnación Portillo, Encarnación Serrano, Conchita, Quimeta i Rosario (in memoriam).
Agraïments : Rosa, Elizabeth, Ángeles, Alicia, Tomasa(filla Domi), Ana Pandorra(filla Encarna P.), filles Cayetana, Paquita, Natalia (neboda Bernabela)i tothom que ens ha ajudat a dur a terme aquest enginyós projecte.

Comentarios

  1. Felicitats pel treball! ha quedat super xulo, però lo millor és veure la passió que hi han dedicat tots...això no te preu.
    Anna ¡vales un imperio!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES