AGOST


L'agost ha passat lentament, amb les seves calors, dies brillants, sol espaterrant i alguna tempesta apassionada....a la Resi hem viscut dies tranquils, ocupades amb les nostres activitats, exercici físic, manualitats, tallers, àpats, visites de familiars, spa a la piscineta, celebrant aniversaris, gaudint cada dia del moment que ens ofereix el present.
Us deixo un reguitzell de fotografies que donen testimoni dels trenta un dies fent camí amb sentit.




Així hem deixat de macos alguns racons de casa, un passeig pels núvols a la sala Modol i barquets de paper de diari al nexe de Güell i recepció. Un fons marí divertit al passadís de la planta baixa de Modol.



L'Adela i la seva filla Núria el dia del seu aniversari


La Rosa i la seva germana Carmen també han fet anys a l'agost



La Carmen i una petita part de la seva família en el dia que feia 84 anys.


Mantenir-nos actives caminant és bàsic per la nostra salut, i cada dia ens esforcem per fer-ho malgrat les dificultats i el dolor que a vegades sentim. Som decidides i valentes.





El cas és moure'ns, fent bicicleta, pujant i baixant escales, caminant ajudats de les paral·leles o fent exercicis amb les fissios o les animadores.
















La Natàlia es cuida de fer-nos massatges quan estem adolorides, passar per les seves mans és garantia d'alleujament.


I el cas és ser creatives, i dissenyem bosses, decorem espais, proposem projectes per la nova fira del modernisme, ens posem a treballar amb fitxes de llenguatge o matemàtiques, juguem a jocs de taula, treballem en grup preparant una possible petita obra de teatre o hem d'endevinar cançons, i...vaja, si cal també decidim que ens avorrirem alguna estona que altre.

 








 








 




 







La Enri ens imparteix un taller de manualitats amb fulls de paper de diari.
I també col.labora en la fabricació de pulseres, arracades i collarets que vendrem a la propera fira del Modernisme.




Alegria, és una actitud davant la vida, és una decisió de com vull viure. 
En present gaudint de cada moment, tenint presents tota la xarxa de bons records que duc a la motxilla, adonant-me de que cada dia aprenc alguna cosa nova, fent sentir alegria als altres en un mirall de bonics somriures,  caminant pels voltants de la Resi gaudint del paisatge que m'ofereix el bosc, en l'intent de deixar la crítica i el judici perquè sento que em resten, atrapant cada Aquí i Ara vingui com vingui i ocupant-me d'enfocar la mirada sempre en el meu propòsit de Vida.

Ama lo que haces y generarás una sana epidemia de alegría.

Álex  Rovira
 I emmirallant-me a diari en els somriures de les nostres àvies i avis, que em regalen la seva ALEGRIA, una gran lliçó de Vida.

 










 Cada dijous hem gaudit de la piscineta, ens hem regalat una sessió del spa inventat per la Gemma i Anna per cuidar-nos a través dels sentits. Aprofitar aquella estona amb els peus submergits dins la frescor de l'aigua per tancar els ulls, escoltar la música que ens convida a relaxar-nos, deixar-nos anar lluny, en els records o tan sols en el present, mentre ens passen les mans acariciant-nos la pell de braços, mans, cara, espatlles, ens apropen olors d'olis essencials amb fragància a menta, espígol.....RESPIREMMMM.....
 










(( Lluito per demostrar que hi ha persones disposades a acompanyar a les persones Grans amb el 💛, amb ganes, amb il.lusió, amb creativitat...respectant el seus hàbits i les seves costums, qüestionant-se cada dia com aquella persona (única i diferent) pot ser mes feliç.
Lluito per demostrar que hi ha Residències diferents, curioses, delicades, amables, flexibles, properes...
(...) Lluito perque es VALORI la tasca de les gerocultores, se les formi com cal i s'adonin que no tothom serveix per tenir cura de les persones Grans. 
Lluito perque cada cop siguin mes Centres els que de veritat comprenguin que tenim molt a dir, molt a fer i és que com deia Carles Capdevila:"TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE" ))

                Maite Ferrè Ferrer



 Abans de marxar, un record per la Tina que ens va deixar a finals de mes després d'una llarga malaltia. De ella ens queda aquella intensa i mirada dels seus ulls blaus, l'amor de les seves filles que sempre va tenir a prop recordant-li com havia estat de bona mare, de dóna valenta, decidia, alegre i mentalitat oberta.




Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES