ABRIL


FIRA DE SANT JORDI

Abril, la primavera ens envolta amb tot el seu esplendor. Aquest mes a la Resi hem estat molt enfeinades, vam haver d'acabar els productes que voliem vendre a la fira de Sant Jordi, entre presses, noves propostes d'última hora i rialles, ho vam aconseguir.


En Jesús ens va pintar varies aquarel·les per la diada.


 
La Carmen acaba unes capsetes decorades amb botons, la Mari crea unes lletres i la María ens fa una capa per la princesa que han fet la Ramona i la Elisa.


 




 
Hem fet un llibre per que totes participem d'escriure una història, àvies, avis, familiars i fins hi tot gent del carrer.


Hem decorat la recepció i el passadís de la planta baixa de Modol amb mini llibres i unes petites titelles inspirades en la diada.







 Una altra de les aquarel.les pintades per en Jesús.
La Ramona, la Yvonne i en Pepe, fan flors amb xuxes.
  

I arriba el gran dia! Montem la paradeta i les àvies i les seves famílies baixen a treballar i a visitar-la i també a comprar.














La Dolors, la Carmen, la Emma, l'Alícia i la Maite, la Ángeles, la Elvira, el Jesús ....poc a poc tots van passant i escollint que comprar.








 La Dolors Mercadal i els seus nets, la Montse i el Manel, la Manolita i la seva filla Eva, l'Aurora, el Jesús Sánchez i l'Aida, l'Eulàlia, la banda de música de la Colònia....és un anar passant i gaudint del matí i de l'ambient alegre que entre totes i tots hem creat.



 
 

 El net de la Dolors Mercadal porta una cua de drac feta per les àvies.



Shoow Cooking

Un cop a l'any, els distribuïdors del nostra cuina ens conviden a una jornada gastronòmica. Enguany va venir en Ruben, un cuiner molt simpàtic que ens va preparar un aperitiu, va cuinar una fabada asturiana boníssima i de postres ens va fer profiteroles de nata amb xocolata desfeta.


Un mig dia diferent al menjador, a tots ens agrada gaudir d'un menú diferent.








  





Sessió de maquillatge

Una tarda a Güell la Gemma i l'Anna amb ajuda de la Daniela, vam decidir que teniem ganes de posar-nos boniques, i dit i fet! la Neus ens va deixar maquillatge, i vam passar una estona divertida i vam quedar ben maques.













TARDA AMB ELS NOIS I NOIES DE L'ESPLAI

La Laura fissio, és voluntària d'un esplai on van a fer activitats un grup de nois i noies. Van venir molt ben preparades una tarda de dissabte, van dur música, balls i diferents jocs per fer amb les àvies. 
Els i les àvies van quedar encantats de la visita i desitjant no triguin a tornar.




 






ANIVERSARIS

Durant el mes d'Abril, la Francisca i la María han fet anys, i com sempre, ho hem celebrat a l'hora del berenar, amb un pastís fet per la Rosa, la cuinera.

 
 




  LA BOTIGUETA

Les àvies tenien ganes de poder comprar coses i tornar a fer servir els diners. Així que entre totes vam pensar com podiem fer-ho i hem muntat com una màquina de vending artesanal. Tothom ho pot fer servir, a recepció es canvia la moneda real per moneda de plàstic, i la Ramona porta la caixa i l'stock.





 LA IMPORTÀNCIA DE LA FISSIOTERÀPIA
  
Dia a dia la Natàlia i la Laura fan treballar als avis i àvies per tal d'aconseguir millorar la seva mobilitat, així com recuperar parts del cos que han patit alguna lesió, corregeixen hàbits sedentaris i alleugen contractures, edemes i altres inflamacions.
Igualment ens demanen a tot l'Equip de professionals que acompanyem a diari als residents, les recolzem en la seva tasca. 





 

                              







 Els dimecres a la tarda fem sessió de gimnàstica amb la Gemma i l'Anna.




 IMATGES QUE VALEN MES QUE MIL PARAULES
 

 


 


















 



























Detente y contempla lo que es. Conecta con la vida. Agradece, respira, sonríe, ama. Comparte. Y sigue.

del Blog d'Àlex Rovira




Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES