NADAL I CAP D'ANY 2016 I REIS 2017

MATÍ A SANTA LLÚCIA 🎄🎄

Visitar aquesta fira és ja un esdeveniment esperat pels avis i àvies de la Resi.
Alguns amb cotxe i d'altres amb transport públic, des de la Colònia Güell hem arribat al centre històric de la ciutat de Barcelona.
A la plaça Sant Jaume ens hem trobat amb els residents de Can Olivaret. Hem cantat plegats unes nadales i hem passejat mirant les paradetes i l'ambient nadalenc de la ciutat.







aquesta foto està presa a l'estació de la Colònia, la Maruja, la Leónides i la Pastora han agafat els ferrocarrils amb la Marta i la Gemma.

I aquí una panoràmica de tots nosaltres, davant la Generalitat.






Ens ho vam passar tan bé que fins hi tot ens vam animar a fer un "maniqui challenge"




SOPAR DE NADAL

El Nadal és una època en la que ens agrada celebrar que som una família, que estem junts, que ens estimem i aprofitem per reunir-nos tots a la mateixa taula gran, àvies, avis i l'equip de professionals que ens acompanya a diari.
Els àpats són especials, típics del moment, cantem, ballem i riem plegats.





























No hi ha res impossible, perque els somnis d'ahir són les esperances d'avui i poden convertir-se en la realitat de demà"

                           Anònim



DINAR DE NADAL



 El dia de Nadal molts avis i àvies marxen a dinar fora de la Resi. Els que ens quedem ens seiem tots junts a taula, dinant tots a la mateixa hora, i fins hi tot alguns fills i filles han decidit compartir aquesta bonica taula. 

















 


Acontece que el hombre le da vuelta al mundo para buscar lo que le hace falta... Regresa a casa y ahí lo encuentra. 




EL TIO, ELS NENS I ELS AVIS I ÀVIES

Com cada Nadal, el Tió va arribar a la Resi, es va estar alimentant i el 24 a la tarda vam convidar als nets i besnéts dels avis i àvies, a que ens vinguessin a ajudar a fer-lo cagar.
Va ser molt emocionant, tant pels nens com per tots els grans, que en moments com aquests tornem a viure el moment amb l'alegria i espontaneïtat dels nens que vàrem ser.











Un avi li dona als teus fills el que solament un avi pot donar. L’afecte dels avis és d’un valor emocional incalculable. Els avis són uns meravellosos mestres ensenyant el valor del record. (No estaria malament repassar el post en el qual vaig parlar dels efectes positius d’ensenyar a recordar als nostres fills). Entre tots anem a fomentar-ho, anem a gaudir-ho.
Educar és una manera estupenda de practicar la generositat. Educar és una estupenda manera de compartir. Recordeu que per educar a un nen “fa falta tota la tribu”.
Així que aquest post va per tots els avis i àvies que eduquen. Amb el nostre afecte i reconeixement.
                                            Tret d'aquest link :            http://www.sindicatdepares.com/2014/10/14/pares-i-avis-cinc-coses-que-els-seus-fills-nets-agrairan/?lang=ca



UN PARE NOEL QUE CANTA!!

Aquestes festes no hem parat de fer coses. Una tarda ens va venir a visitar un pare noel especial, un que cantava nadales i també cançons d'aquelles que als avis i àvies agraden tant i conviden a ballar.
I això és el que vàrem fer, gaudir de la música, cantar i ballar i riure.









“Si no fuera físico, probablemente sería músico. A menudo pienso en música. Vivo mis sueños en música. Veo mi vida en términos musicales. No  puedo decir si habría podido hacer alguna pieza creativa de importancia en la música, pero sí sé que lo que más alegría me da en la vida es mi violín”. Albert Einstein.


ENS VISITA LA CORAL DEL LLOR

Un matí ens van visitar els nens i nenes de la coral de l'escola Llor.
Va ser una estona que es va passar ràpid, de tant que vam gaudir.
Nadales fresques i animades, cantades amb alegria i ganes, les àvies i avis ens vam contagiar d'aquest esperit positiu i vam acabar ballant amb ells.
Ens han dit que tornaran aviat.







CAP D'ANY 🎆🍇🍷🍷

Vam decidir que per despedir nos de l'any 2016 i rebre l'any 2017 hauriem d'escriure cada un de nosaltres un desig.
I per donar més solemnitat al moment, hauriem d'unir tots els desitjos en cintes i cordar-los a uns globus plens d'heli. 
Aquests globus es van elevar cap el cel davant l'atenta mirada de totes les àvies i avis de la Resi i la il·lusió als cors.



L'experiència va ser molt emotiva, doncs tothom va saber transmetre el seu desig.





 



 














I després de fer volar els globus al pati de Güell, vam baixar a la sala de Mòdol per fer el mateix.








La Pilar Riera va ser en aquest cas l'encarregada de deixar anar els globus amb els desitjos de totes i tots, ens ho va demanar amb ella doncs li feia molta il.lusió i ara podia fer-ho.



I....després sopar especial tots junts a la mateixa taula gegant i festa grossa!!!


















 












TARDA DE REIS🎉🐫🐫🐫



I per fi arriba un dels dies més esperats del Nadal, la Nit màgica de Reis.
En aquest cas, a la Resi, la màgia es produeix durant la tarda, ja que Ses Majestats tenen la deferència de començar el seu recorregut per la Colònia Güell  des de casa nostra .
Enguany els hi hem preparat una rebuda amb música, i com som tants, entre avis, àvies, familiars i l'equip de professionals, que ens hem repartit entre el menjador i la sala de mòdol, de manera que els podrem veure i sentir millor.



















Si has arribat fins aquí espero hagis gaudit d'aquest recull fotogràfic del dia a dia a la Resi durant el passat mes de Desembre i començaments d'any.
Personalment m'ho miro amb molt de carinyo i em sento orgullosa de formar part d'aquesta gran família.
Hem treballat molt, sí, per acompanyar als avis i àvies de la Resi i aconseguir que es sentin motivats, il·lusionats, amb ganes de fer coses, penseu que al llarg de totes aquestes setmanes no van para de fer manualitats per decorar la casa, per crear ambient de Nadal. I han volgut col.laborar i participar en tot.
Ells són un exemple del que per a nosaltres és essencial, "Viure l'Aquí i l'Ara" amb Actitud positiva, respecte per un mateix i per l'altre i des de l'entrega amorosa d'un mateix.
Els nostres avis i àvies són savis.

I des del final de la publicació d'avui, uns instants els dedicaré al RECORD.
RECORD de totes aquelles persones que ens han deixat en poc temps i per sempre més durem al cor.
Gràcies per haver compartit un tros de camí!















Comentarios

  1. Me parece muy bonito que compartan las actividades de la residencia hacia el exterior. Que la gente pueda ver que dentro de las residencias pasan cosas bonitas y normales, ojalá otras residencias de Barcelona, siguiesen su línea. Saludos.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES