DESPEDIDES

La tarda del divendres 30 ens va deixar la Beatriz. Va entrar fa uns anys a la Resi , i els hi va dir a les filles que creia que en aquella casa estaria bé. La recordo dolça i alhora "bellugueta". Al cap d'un temps també va entrar el Tino, el seu marit, de qui tinc molt bon record, per la seva humanitat, el seu geni i per com es preocupava de la Beatriz. Per a ella ha estat un recorregut difícil i en certa manera sento que ara és lliure del seu cos i li desitjo un viatge feliç. I sí, no va tenir un camí planer, però ha estat molt estimada. Estimada per la seva filla Carmen, que dia rera dia passava a estar una estona amb ella, per la seva filla Roser, que malgrat els kilòmetres que les separàven sempre ha estat preocupant-se i ocupant-se, i venint a veure-la quan podia. Per la seva germana Enedina i el seu cunyat Sebas, que tantes tardes han estat amb ella, per ella.
I tots ells han estat també una part important de la nostra Resi. Ajudant a repartir berenars, montant un hort, jugant al dominó, cantant bingos, portant material per a les manualitats...sempre donant suport. A la Beatriz, als avis i àvies i a l'Equip de la Resi. És per això que vull donar-lis les gràcies, pel seu exemple d'amor, de solidaritat i de humanitat. I els hi envio una forta abraçada en aquests moments tan durs. De part meva, de la Maite i de tot l'Equip.





El dia 23 d'Octubre va morir en José Villena, ell feia un temps que estava fora de la Resi, des de que va caure un dia d'estiu i va haver de passar una temporoda a l'hospital i després a un centre de rehabilitació. Tot i això, l'hem trobat molt a faltar tot aquest temps, Era un home alegre i ferm, amb ell es va iniciar una de les èpoques més divertides de la Resi que recordo. El grup de "nois" que espontàniament es va formar, ens ha deixat mil i una anècdotes per riure. José, sempre estaràs als nostres cors. Des d'aquestes pàgines volem rendir-li un petit homenatge a base d'algunes de les moltes fotografies que tenim del seu dia a dia. Un record també pels seus fills, la seva jove i el seu gendre, que sempre van fer-li costat.
























Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES