ESTIU I DESPEDIDES

 A punt d'encetar la tardor, avui volem dedicar el blog als darrers dies d'estiu.
Estiu de calors difícils, estius de matins a l'ombra dels arbres del jardí, de tardes a la fresca de la sala, de les darreres hores de la tarda abans de sopar, tornant a gaudir del jardí, ja quan el sol anava a dormir i aprofitàvem per a fer una estona d'exercici, com veureu a les properes fotos...





















 La María Molina té 9 fills, tots ells venen sovint a veure-la i passar una estona amb ella. Un dels fills, el Manuel viu a Santander, en aquesta foto, amb l'ajuda de la Maite, la María parla amb el seu fill.




Al llarg d'aquest estiu Rosa la cuinera, ens ha deleitat amb diferents berenars frescos, com "sorbetes" de fruites, granissats, cafè fred amb nata, colacaos freds i gelats. En les properes fotos, observeu la felicitat a les cares de la Vicenta, la Martina i la María Ramón menjant-se el cucurutxo del berenar.






Fotos de matins







 A dalt una simpàtica foto de la Conchita i la Vicenta una tarda al jardí, i a sota la María un dia que va rebre la visita de dues de les seves filles i una besneta.





ANIVERSARI DE ROCÍO I ROSA LA CUINERA

el 14 d'agost fan anys la Rosa i la Rocío, com tenim per costum, durant els àpats dels avis i àvies, aprofitem per felicitar-les i fer-lis un regal.







DESPEDIDES

Al llarg del mes d'agost ens han deixat dues àvies molt estimades a la Resi, la Pilar Zaurín que duia quatre anys entres nosaltres i la Dominga García, la més veterana de tots i la més gran, en el moment de la seva mort tenia la venerable edat de noranta vuit anys.
Ha estat un cop dur per a tota la gran familia que formem a la Resi, l'alegria i bon humor de la Pilar als primers temps, la bondat que sempre ha demostrat tot i estar malalta, la familia que s'ha mantingut al seu costat dia rera dia.
La disponibilitat per ajudar sempre a qui fos de la Dominga, la seva voluntat per a participar a qualsevol activitat que es fes. I una familia que també va estar acompanyant-la sempre, demostrant-li l'estimació que es professaven.
Families molt vinculades a la Resi, a punt per ajudar a les auxiliars o a l'animadora. Participant de les activitats que s'organitzaven per a tots.
Des d'aquestes linies, Pilar, Dominga, sou i sereu sempre, part escencial de la història d'aquesta Residència i resteu als nostres cors.
Familia de Pilar, familia de Domi, MOLTS ÀNIMS !!! per transitar per l'inevitable  camí de les llàgrimes, fins arribar a l'accetació de la pèrdua física, mai espiritual.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES