FINAL 2014


TARDA DE XOCOLATADA A LA RESI


Concep con sus nietos






El Xato, que dissortadament va morir atropellat durant una de les seves excursions per la Colònia. Va ser una gran pèrdua per tots els residents. N'estàvem molt d'ell, ens va dur alegria i vitalitat.

TALLER DEL CASTELL I DE LES FULLES SEQUES


 Al llarg de varies setmanes de finals de la tardor, ens vam dedicar a fabricar un castell amb material reciclat. Bàsicament cartrons de llet o de sucs. Primer els vam fer una capa ben gruixuda de paper maché, després els vam pintar. Col.locar-los en forma de muralla ja va ser més complicat, però amb la col.laboració d'en Màrius, el José Villena i el Francisco, de seguida va estar enllestida.
Vam fer una sèrie de complements per tal de que s'assemblés més a un tros de castell mitjaval.
Un escut amb l'emblema del castell (cadascú va aportar la seva idea), una espasa i uns soldats vigilant.










Una de les tardes ens vam distreure pintant fulles seques que en Màrius i en Francisco havien recollit del jardí uns quants dies abans.
Les fulles seques ens han donat moltes estones de creativitat i distracció. Demostrant un cop més que tots tenim un geni a dins!













 En Marcel ens va venir a dissenyar als soldats. Te molta traça dibuixant, i amb un tres i no res ja en tenia tres soldats vestits amb les seves armadures.











I aquí teniu l'obra finalitzada. A l'escut estan representades les lletres de la Residència R.G., un colom perque pels voltants n'hi ha, una representació de la cripta d'en Gaudí i un bastó i un barret en representació dels avis i àvies.
Fixeu-vos en el detall del cartellet que va penjar un soldat que no ha pogut quedar-se fent la guàrdia...




Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES