BUTIFESTA SEGONA PART

I la festa va durar des de les 11.00 h del matí fins les 19.30 de la tarda. Va ser un gran dia. No us perdeu la resta del reportatge fotogràfic que va fer en Pau.Tots vam ballar amb tots. Va ser molt divertit. Aquí en Joan, fill de la Teresa balla amb la Contxita Vidal. I la Maite amb la Basi.


Uns altres s´ho miren divertits
La Tomasa filla de la Domi, balla amb el seu marit.


 Els fills de la Martina, la Elisa i l'Emilio ballen juntsLa Lourdes balla amb sa mare. En Jordi amb la Pilarín.La Elisabeth amb la filla de la María Beltrán, la Pepi. I la Raquel amb el Francisco.
També s'improvitzen algunes coreografies...

Que molts segueixen amb ritme i diversió.

La Maribel filla de la María Giménez també va ballar amb el Francisco
 La Juanita, consogra de la Vidal s´ho va pasar genial com aquest reportatge corrobora.Foto entrenyable de la Beatriz i la seva filla Carmen. Els petits van participar també en el taller de marcs de fotos amb material reciclat. Aquí teniu l'Alexandra, molt aplicada.


El fill de la Raquel


La Julia


L'Ainoha i la Shaila.
Consogres i amigues, la Juanita i la Contxita.


Foto d'alguns dels petits grans protagonistes d'aquest bonic dia


I que no faltessin un parell de pinyates per fer-los més contents encara!!!Cohets de colors i traca final!!!La festa va acabar bé, va ser un dia preciós i el més bonic va ser la gran participació de totes les families dels nostres avis i àvies. Moltes gràcies a tots i totes, sense vosaltres això no haguès estat possible. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

TARDOR, HIVERN A LA RESI, DARRERES SETMANES DEL 2017

MATI DE DIUMENGE AMB LA CORAL INFANTIL RENAIXENÇA