2013 EN MARXA, ANIVERSARIS, SANT JORDI, MATINS I TARDES AL JARDI, ESTIU.....

I quasi a les acaballes d'aquest any que ens ha passat volant, publiquem una nova tria de fotos del que ha estat el nostre dia a dia. Faltaran moments, perquè dins la nostra comunitat cada dia es igual però diferent. No sempre tenim les càmeres a punt per captar tantes anècdotes i vivències.


aniversari de la María Beltrán
aniversari de la Magaly
pastissos de Sant Valentí, fets per la Rosa, la cuinera.
Aniversari de la Titu.
Una tarda qualsevol d'hivern, treballant en un nou projecte.
Ens agraden molt els dolços!Punts de llibre fets pels i les àvies, per regalar als familiars a Sant Jordi.

La nostra paradeta de Sant Jordi.

Unes quantes vàrem passejar al matí del 23 d'abril per la Rambla de Sant Boi


Aniversari de la Paquita.


Treballant en el projecte "Aquari", durant moltes i moltes setmanes de la primavera.


Vàrem decorar uns finestrals com si fos un aquari, on no va faltar de res, peixos, pops, meduses, cavallets de mar,petxines, estrelles de mar, sorra, una tortuga i una ampolla amb missatge.
Espectacular!!!!!
Les coques fetes per la Rosa, per celebrar la revetlla de Sant Joan.

Uns quants kilos d'albercocs recollits del nostre arbre. Estaven boníssims.

Darrera aquesta foto de grup, el cartell que van fer els i les àvies per la Primavera.

Quan fa bo ens passem molt de temps al jardí, alguna tarda ens porten orxata, d'altres gelats o batuts....aquí la Teresa xucla que xucla.


Aquest estiu ens posaren una carpa per suportar millor la calor.

De vegades fa tanta calor, que a dins la sala amb tot obert també es gaudeix d'una orxata ben frasqueta, com fa la Conchita Cifuentes.

La Pia amb un barret de palla. A ella li agrada molt sortir a totes hores a passejar pel jardí, i visitar l'hort és una de les seves prioritats.

Sí, sí, és un ventilador. Però la calor és inclement....

Un matí qualsevol, aprofitant l'ombra que dona la casa, la Natàlia reparteix els seus massatges als i les àvies.

Quan ens venen a veure les nostres families sempre ens posem molt contents. Aqui una de les filles de la Piedad i la seva neta.

També ens agrada que vingueu a jugar amb nosaltres, aquest estiu hem tingut dos animadors fantàstics. En Martí, net de la Basilia, que ens va regalar la seva simpatia al llarg d'una setmana.


A l'aire lliure sempre es poden fer jocs que a dins la casa serien difícils de fer, com per exemple afaitar globus.
Contxita Vidal ens presenta el seu globus sense barba.

La Basilia.

La Vicenta.


La Piedad.

La Mercè Mumany

En Pau ve més sovint per la Resi, però aquest estiu vam gaudir de la seva companyia al llarg de quinze tardes fent d'animador.

Aniversari de l'AnnaAl Tino també li agradava molt gaudir de les estones a l'aire lliure i moltes tardes va participar dels jocs i treballs. A la foto amb la Rocío.

Els matins a l'ombra de la casa solen començar a principis de juny i duren fins a mitjans d'octubre. Tot just havent esmorçat ja sortim fins quasi l'hora de dinar.La Vicenta amb la seva germana.

Una tarda pintant de colors petxines de la platja.

A finals de l'estiu preparem ja el projecte "Tardor". Farem un mural ple de bolets i traurem l'aquari per vestir els finestrals de tardor.La Dominga té cinc fills que la visiten molt sovint. Aquesta tarda van venir també un net i uns besnéts.

Si ja refresca una mica preferim quedar-nos dins la sala. I després de berenar, ens posem a treballar. Aqui les veieu enllestint els troncs dels bolets.Us presento al Francisco, que va arribar a la Resi a començaments de la Tardor. És una persona entranyable i tranqil·la, sempre disposat a col·laborar i a ajudar en el que sigui. L'Eduardo també fa pocs dies que està amb nosaltres. És amable i té un sentit de l'humor molt fi. Li agrada de participar quan fem tertúlies sobre algun tema.


Darrera aquesta foto, no sé si podeu apreciar el mural de la Tardor, un camp de vinyes i un cel ple d'orenetes que alcen el vol cap a terres llunyanes on gaudiran d'un altre estiu.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

TARDOR, HIVERN A LA RESI, DARRERES SETMANES DEL 2017