UN RESUM DE FINALS DEL 2012

Ha passat un temps massa llarg i miro de posar-me al dia en les pàgines d'aquest Blog de la Resi. He valorat reprendre el dia a dia des d'aquesta tardor, però després m'ha sabut greu no incloure totes les vivències que hem compartit amb els i les àvies de la Residencia dels darrers nou mesos. Per tant us presentaré unes poques fotografies que espero us posaran una mica al dia de tot el que hem anat vivint. Disculpeu si potser trobeu quelcom o algú a faltar.
La Pilar va fer setanta sis anys i ho vàrem celebrar amb la seva filla Carmen, la Victoriana que va venir amb la seva consogra a passar uns dies a la Resi, va ser l'encarregada de donar-li el regalet que li vam fer entre tots.
Aquest és en Juan, nosaltres li diem "Charles Bronson", per que la Natàlia li va trobar una certa semblança, ell ve quasi a diari a visitar a la Concep, la seva muller. També ens ve a veure a nosaltres, ens ajuda a repartir les gelatines i els sucs de mig matí i durant el 2013 es va encarregar de fer-nos un hort que ens ha donat un munt de verdures diverses.
En aquesta foto veiem al Tino i a la Beatriz, un matrimoni de Santander que va venir a viure i treballar a Barcelona quan eren joves. Els acompanya una de les seves dues filles, la Roser.
Per desgràcia en Tino ens ha deixat aquest mes d'octubre. Des d'aquestes pàgines volem recordar-lo i enviar una forta abraçada a la Carmen i a la Roser.
La Socorro també va fer anys a la tardor del 2012


mireu que maca amb el seu mocador nou!

A mitjans d'Octubre es va celebrar la festa del Modernisme a la Colònia GÜell i unes quantes vam fer un vol pel poble, vam visitar la llar dels nadons i vam fer un vermout a la Taberna Modernista.



En Pau també ens va acompanyar i vam poder entrar a l'església den Gaudí.
 Les tardes van passant, i a banda de treballar, també juguem a jocs de taula, un que ens agrada força és El Lince. Ens hem de fixar molt i trobar a la gran rodona les imatges que tenim a les fitxes.Guanya qui abans acaba de col·locar-les.
Per Tots Sants és tradició preparar els Panellets.
Ametlles, pinyons, cireres, coco....i la massa que prèviament ens ha el.laborat la Rosa.
 Sentades al menjador, amb l'Anna dos i la Tomasa, ens preparem per fer uns panellets de llepar-se els dits.
Som-hi!!!


 Eeeeiiii!!!! que bons i que bonics que ens han quedat!!!-diu la Vicenta.
 La Teresa és una castanyera preocupada pel gènere que li queda per vendre....
 La Montserrat ens ensenya orgullosa els seus moniatos.
 La Mercè Martí i la Vicenta venen una mica de tot.
 La Carmen ens ensenyava contenta les seves castanyes, igual que la Dominga i la Mercè Mumany


 Oh!!! se'ns ha colat una bruixa del Halloween!!! D'esquerra a dreta, Isabel, Pilar i Basilia.
 El Juan amb la seva filla Anna i la seva neta Marina.


La Beatriz ja no té cap castanya per vendre.....mentre l'Alicia i la Elizabeth, gerocultores incondicionals a la Castanyada es dediquen a menjar-se-les totes



 Anna Dos i la seva àvia Mercè. I a sota, l'impressionant quadre de la tardor que van fer els avis.no us penséssiu pas que l'escombra vol escombrar a l'esquirol.

 Continuen les tardes de la tardor, encara amb la festa al cap, els i les àvies pinten i retallen mandales.
Els mandales són un bon exercici artístic i alhora de relaxació.





Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES