MARÇ

Aqui una mostra del que fem alguna tarda, les àvies dibuixen,fan manualitats, com els caballets de cartró, fan sopes de lletres per activar la memòria o per treballar la motricitat fina, cusen motlles de plàstic amb formes d'animals.













Aquesta senyora tan guapa es diu Vicenta, va arribar a casa nostra el passat dia 15. Ve de Barcelona, encara que va nèixer a Madrid fa 89 anys. La Vicenta té un fill, en Josep i dos nets, en Josep i l'Ana María, que són el seu orgull. És una dóna amable i plàcida que fa tot el possible per no molestar a ningú, adaptar-se a la nova situació i s'ha guanyat en un obrir i tancar els ulls, l'apreci de les noies i el carinyo dels altres residents.





El dia quinze vam cel.lebrar l'aniversari de la Teresina, enguany ha fet 92!!! i no ho sembla pas!!!, la nostra cuinera, la Rosa, li va fer un pastís de taronja, que estava per llepar-se els dits, el seu fill Pere li va regalar un edredó amb el coixí a conjunt i tots els companys i companyes de la Resi li vam regalar una planta, que sabiem que a la Teresina li agraden molt, i a casa seva en tenia un munt i li distreia molt cuidar-les. Ella va estar molt feliç aquesta tarda, en companyia de la seva amiga Paquita i de tots els amics i amigues d'aquesta gran familia que es la Resi.




















El diumenge onze de març, va nèixer a les set de la tarda, l'Aïna, filla de l'Estela, besneta de la María Giménez. Unes setmanes després, es reunien a la Resi les quatre generacions de "dones Giménez", Besàvia, àvia, neta i besneta (María, Maribel, Estela i AÏna), per orgull de la María, que encantada amb la petita, només feia que repetir lo bonica que era la nena. Cada dia que passa ens parla d'ella, feliç d'haver-la conegut.




Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES