Gener i Febrer

UN COMIAT

El passat divendres la Lola, va tornar a casa del seu fill Miguel Ángel, perquè el moment actual es difícil per a moltes persones i de vegades s'han de prendre decisions difícils.
Tots ens hem entristit molt, però la Lola després d'uns dies de nervis, ha marxat contenta, doncs li vam preparar una festa de comiat, on tots i totes van participar obsequiant-li un collaret i unes arracades fetes amb pedreria fina. També li van regalar un mural enorme amb tot de fotos dels quasi dos anys que la Lola va compartir experiències a la Resi.
Des d'aquestes pàgines, els avis i àvies de la Resi, la Maite i tot el personal, li volem desitjar a la Lola i a la seva família, que tot els hi vagi bé, que ja saben on som i que esperem no triguin gaire a visitar-nos.
PRIMER ANIVERSARI DE FEBRER

El primer aniversari d'aquest mes de Febrer ha estat el de la María Beltrán, que enguany estrena els 85. Vam berenar pastís i els companys i companyes de la Resi li van obsequiar amb un coixí molt tobet i suau i una manta per aquests dies de fred intens.
BENVINGUTS!!!!

Fa unes setmanes han vingut a viure a la Resi en Rafael i la Carmen. Són un matrimoni originari de Madrid, que ja fa molts anys vivien a Barcelona. La Carmen i el Rafael s'estimen molt, i sempre volen estar junts, bé, sobre tot ella desitja tenir-lo a prop. En Rafael és més independent, durant molts i molts anys va treballar de pintor, i a més a més li agradava la pintura artística, així que quan una tarda vam proposar pintar unes gorres per carnestoltes, de seguida va voler participar, i com és molt de la broma, es va posar dos barrets mentre treballava.

ANIVERSARI FELIÇ

En Lino va fer 91 anys el passat 30 de Gener, el company i companyes de la Resi el van obsequiar amb una botella de colònia i uns bombons. Com sempre per cel.lebrar-ho la Rosa, la nostra cuinera, va fer un pastís de xocolata que ens vam menjar per berenar.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

TARDOR, HIVERN A LA RESI, DARRERES SETMANES DEL 2017