Al llarg del passat estiu a la Resi han arribat nous "fitxatges", al Juliol va arribar la Teresina, que ve de Torrelles, cada tarda el seu fill Pere la ve a veure amb el seu gos Xut i de vegades se l'emporta de passeig amb el cotxe.
Ella s'ha fet molt amiga de la Paquita, que va arribar a finals de Juliol. La Paquita ve de Barcelona, li agrada molt cosir i ha dut amb ella un munt de ninos de pelux fets per ella.
Després va arribar la Montserrat, de Lleida. La van acompanyar els seus nets, que la venen a visitar sovint. La Montserrat fa mitja cada dia una estoneta i li agrada de cuidar a les companyes, distraient-les parlant amb elles o fent-lis llegir contes, revistes.... L'Àngela va arribar fa unes setmanes, acompanyada dels seus fills que la visiten cada tarda. La Basilia va arribar després, és de Manzaneruela però fa molts anys que viu a Sant Boi. La Basilia ajuda molt les gerocultores, li agrada de sentir-se activa.
Abans que ells van entrar el Juan que ve desde Sevilla i L'Elvira Vilarrubla, nascuda al poble d'Anserall.
Tots ells han augmentat la gran familia que és la Resi.


l'Elvira amb ulleres, parlant animadament amb la Lola.



al fons la Paquita de blau i la Teresina

la Montserrat fent mitja


l'Àngela

la Basilia

Comentarios

  1. Ei, Soc L'Anna, avuir la Pilar formara part de la vostre gran familia, La Pilar es la meva Iaia, s'ha adaptara i penso que amb vosatres estara com a casa... Amb aquet feu una feina molt bona.

    Salud

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES