ELS NOUS FITXTGES

Aquestes darreres setmanes han arribat a la nostra resi dos avis i una àvia nous. Es tracta d'en Miguel un avi molt eixerit de 84 anys, nascut a Castellar de Santiago (Ciudad Real) que ha vingut a viure amb nosaltres doncs la seva dona, la Luisa ja fa un temps que resideix a la Colònia. Li agrada molt de sortir a fer un volt pel poble o pel jardí. Juga al dominó amb en Rafael i explica al qui el vulgui escoltar la seva peculiar filosofia de vida.


aquesta és la Luisa, dona d'en Miguel

En Manuel va arribar a la Resi fa un parell de setmanes. Ell té 71 anys, és natural de Linares (Jaén).En Manel es mostra tranquil, afable i educat. Juga al Bingo, fa tangrams i li agrada de participar en jocs de grup. Té un fi sentit de l'humor i hem descobert que li encanta ballar.

en aquesta foto tenim la Pepita amb el seu marit, qui la ve a visitar molt sovint.

La Pepita Palacios és natural de Picasent (Valencia), té 91 anys, tot i que no ho sembla gens. Li agrada d'ajudar a les gerocultores a donar el menjar als residents que no ho poden fer sols, ens diu que si no li "reguinyen" i menjen bé ella es distreu i es sent útil.

aquí una foto d'en MIguel i en Rafael, un bon tàndem per jugar al dominó.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES