FIRA DE SANT JORDI A LA COLÒNIA GÜELL

Enguany hem treballat al llarg de moltes setmanes per poder portar un munt de productes fets a ma per les àvies i avis de la Resi, i exposar-los i vendre'ls a la fira que es fa a la Colònia per Sant Jordi.
Amb la Elisa, que ve cada dilluns a impartir un taller de costura, han creat un munt de peces de roba encantadores, des de bosses pel pa, fins a tovallons, bossetes pel berenar dels nens, pitets, agafadors, bossetes per les agulles d'estendre..... amb la Gemma i l'Anna es van idear clauers amb forma de cor, capsetes per posar claus fetes amb pals de fusta, quadrets de cactus naturals, punts de llibre, flors fetes amb "xuxes" i bossetes plenes de llaminadures.
Passeu i admireu!




La cuinera ens va elaborar pasta per fer galetes, en Víctor que és pastisser ens donava les instruccions de com treballar la massa per tal que sortissin ben fetes, i entre tots vam fer unes galetes boníssimes.



L'Eulàlia i la Mari les van introduir dins unes bossetes que lligaven amb una cinta amb la senyera.


A Güell es van fer les bossetes dins les quals després hi posarem les llaminadures. 








Totes hem treballat molt, l'Alícia, la Laura,la Maite,la Mercè, la Rufi filla, la Elisa, la Pura, la Elena, les àvies i avis i noms que de segur encara em deixo de posar. L'objectiu, passar una bonica, entretinguda Diada de Sant Jordi.



Amb una gran Princesa i un Drac simpàtic vàrem decorar la recepció.
A la fotografia següent, engrescades fent les roses de "xuxes".


Aquest és l'elegant Drac de Güell. Impressionant.


La Rosa de Güell ens la va dibuixar i pintar en Jesús, i la princesa la va fer la Bàrbara.


Pensa que pensaràs, que podiem fer amb tot de pals de fusta que ja teniem enganxats d'un altre taller?....imans de nevera amb missatge!!!




 I...aquí la paradeta! quin goig que fa!!!



La Pilar va romandre darrera el taulell tot el matí, la Ramona apuntava les vendes.


 Els familiars solidaris, van passar per la paradeta i ens van comprar de tot. Són fantàstics!


















 





















L'Eulàlia va demostrar un cop més que és una gran venedora, en poc temps va vendre tot el pastís i les bossetes de llaminadures.




L'Alexandra no podia faltar, i va estar col.laborant tot el matí a vendre els productes de la paradeta.


Ya lo dijo el filósofo José Ingenieros: “No se nace joven, hay que adquirir la juventud. Y sin un ideal, no se adquiere”. 
¿Cuál es el ideal de cada uno, el que nos mantiene en el aquí y el ahora cumpleaños tras cumpleaños? La vejez no reside en los años o, mejor dicho, sumar edad puede que arrugue la piel, pero no conlleva necesariamente que nos arrugue el alma. Podemos ganar juventud con los años si miramos con el corazón, con curiosidad, con frescura a nuestro alrededor, y vertemos la alegría que llevamos dentro en quienes amamos y en lo que hacemos.
Mientras la ilusión y la imaginación sigan presentes en nuestro ir y venir cotidiano, mientras sigamos desarrollando la capacidad de sorprendernos, nada nos colocará en el ocaso. Por el contrario, seguiremos aprendiendo con ganas y ganaremos voluntad para simplificar. Una fórmula perfecta para crear.
Y para creer. Para ser más jóvenes que nunca.
Àlex Rovira

Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES