PRIMERES SETMANES A LA RESI NOVA

Des del dia 09 de Novembre que estem ja a l'edifici de la Resi nova. El canvi ha estat per a bé, tot i que com ja se sap, els canvis comporten sempre una adaptació i nosaltres, àvies, avis i l'equip de treballadores els hem hagut d'anar fent  de mica en mica.
Les fotos que veureu són dels darrers dies, activitats diàries i darrers aniversaris cel.lebrats.


Aquí estem a la sala, cel.lebrant part dels aniversaris de Desembre, a sota, la Ramona amb la seva filla Elena.



Al llarg de la mateixa setmana han fet anys, la Montserrat.




La Vicenta, 


La Concha Alonso


I la Concepción



També va fer anys i va ser el seu sant, la Contxita Vidal, acompanyada aquí pel seu net Jordi, la seva cunyada Juanita i la seva jove Carme






En Jordi va estrenar-se com a "binguero"



El moment dels àpats és molt important. A l'esmorzar quasi a diari la nostra cuinera Rosa ens fa una coca o alguna pasta feta per ella.



 


 




 Distribuim el temps d'oci per estar tant amb els avis més depenents que necessiten de la nostra ajuda, com amb la resta de avis i àvies. La Elisa ve un cop a la setamana a continuar amb el taller de costura que va iniciar a principis d'any a la "casa vella".


A les dues plantes gaudim d'un ampli i llarg passadís, transportar aros d'una banda a l'altra ens ajuda a posar-nos en forma, tot i que de vegades si algú fa el trapella, rep un toc carinyós de bastó del José.



La Vicenta amb el Josep, el seu fill, que ha vingut a visitar-la.


L'àbac ajuda a la Concha a contar. Ho fa molt interessada i de dos en dos.


El joc eurístic és molt important per estimular la atenció i la creativitat de la María i de la Isabel, així com la psicomotricitat fina.


De la mateixa manera, la Paquita treballa amb les mans cosint unes plantilles amb formes d'animals.


Cosim, dibuixem, preparem ja alguna manualitat pel proper nadal. Tot això ens distreu i ens fa sentir-nos útils.



A la sala ara gaudim d'una televisió molt gran, així és més fàcil prestar atenció. Ens agrada veure pelis antigues i documentals, sobre tot de viatges.









I que no falti la gimnàstica amb la Natàlia, que a banda de fer teràpies dins la nova sala de fissio, treballa un parell de cops per setmana amb tots els avis i les àvies de la sala.












 L'ascensor és un lloc vital a l'edifici nou de la Resi. El fem servir continuament, és força gran i molt divertit pujar i baixar i posar-nos molts a dins per fer-nos un selfie.


El dia 8 de desembre ha estat el dia de la Puríssima, i és clar, també va ser el sant de la Conchita Cifuentes, que va compartir unes piruletes de xocolata amb els seus companys i companyes.











Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES