DIES CALUROSOS D'ESTIU


Fa calor i molta, tots ho diue, estem vivint un estiu excepcional. A la Resi mirem de passar-ho amb molta filosofia i sense perdre les ganes de fer coses per distreuren's. 

Pel  matí sortim al jardí després d'esmorçar fins allà els voltants de les 12 hores. Venen a visitar-nos alguns familiars, al jardí còrrer el ventet i encara tenim força ombra, de fons, sentim el xivarri de les obres. La Resi nova aviat estarà enllestida!







 En Sebas, cunyat de la Beatriz, ens ha ajudat molt a l'hora de montar l'hort, en aquesta foto estan amb en Màrius, plantant pebrots i tomàquets.





Aprofitem per jugar al dominó o al lince.



Durant la tarda passem més estona a dins la sala, berenem coses fresquetes, com cafè amb llet glaçat amb nata, granissat de síndria o de maduixa, granissat de cafè o gelats, horxata o llet merengada.



Juguem al bingo, fem manualitats, tertúlia després de llegir algún article del diari, estimulem la memòria....i quan el sol comença a defallir, sobre quarts de set, tornem a sortir al jardí, ens treiem les sabates i gaudim de l'aigua de la mangera, i fem una mica d'exercici, que sempre ens motiva.








Algún matí ens llevem valentes i després d'esmorçar anem a caminar pel bosc. de seguida vam seure al costat de la font.
Hi ha qui de vegades prefereix quedar-se a la galeria contemplant el que fan els companys, com la riallera Martina.



Al jardí també aprofitem per treballar.


Així han quedat els murals que hem fet per decorar la sala aquest estiu. Un mural dedicat al Mar i uns fons marins amb uns peixos molt particulars.











Al llarg d'aquest mes hem cel.lebrat els aniversaris de la Elyzabeth, l'Anna i la Neus.



Un dia vam publicar on tenim el menú, ara us ensenyem el que escrivim.


En Pere ens va venir a visitar un dia entre setmana. Tots van estar molt contents de tornar-lo a veure.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES