MANUALITAT DE CONCURS

Com cada any, pel dia de Les Esquadres, la comissaria dels Mossos de Sant Boi de Llobregar, organitza un concurs de manualitats relacionades amb el cos, hi participen escoles de la ciutat i residències de gent gran.
Nosaltres varem decidir de fer una ciutat de paper on hi aparegués la comissaria i una parella de mossos. La idea la vàrem agafar de internet, però la major part de la plantilla ens la va dibuixar en Marcel, el fill de la dinamitzadora.
En Manuel, la Bernabela, la Lola i la Pepita Palacios van posar color als dibuixos i les gerocultores Alicia i Elizabeth van tenir la idea de fer una font de paper.
Per rematar la feina i aprofitant que una de les nostres avies tenen un familiar que forma part del Cos dels Mossos, vam pensar a fer un collage de fotos on els avis i àvies duguessin posada la gorra i la boina de l'uniforme. Ells i elles s'ho varen posar d'allò més bé deixant-se retratar amb les gorres, fins i tot alguna treballadora es va animar a fer-se la foto.
Uns dies després va venir en Xavier i va fer l'entrega del diploma que entrega el Cos dels Mossos de la Comissaria de Sant Boi a cadascú dels avis i àvies participants.
Endevant fotos!!!!!!!!!!!!!!!!






























Comentarios

Entradas populares de este blog

Donar Vida al anys

ABRIL

CARNIVAL D'ANIMALS, EMOTICONOS I ALTRES HISTÒRIES